GENESYS SYSTEMS

DIRECTOR FIRME
INDEX DOMENII  |   PRODUSE/SERVICII  |   OFERTE  |   INSCRIERE  
  CONTUL MEU 


Date contact

Adresa
Sector 2 020337 ,
Judetul: Bucuresti
Strada: Dimitrie Pompeiu, Nr. 8, Bl. Etj 3, Sc. , Ap.
Telefon: 021 242 05 42

GENESYS SYSTEMSGENESYS SYSTEMS

GENESYS SYSTEMS este unul dintre cei mai importanti furnizori de software, sisteme, solutii si servicii IT&C din Romania. In cei 15 ani de activitate GENESYS SYSTEMS si-a dezvoltat competente deosebite in domeniul aplicatiilor software, serviciilor profesionale, sistemelor si solutiilor IT&C.

Cele peste 2000 de proiecte, realizate direct sau impreuna cu partenerii locali din tara, au permis companiei GENESYS SYSTEMS sa acumuleze o experienta deosebita in proiectarea si implementarea de solutii complexe, de sisteme si infrastructuri care includ intreaga gama de produse IT&C: produse si aplicatii software, computere, periferice si echipamente de stocare date, echipamente de comunicatie, cablare structurata si electroalimentare.

GENESYS SYSTEMS isi propune sa isi consolideze pozitia de top in randul companiilor IT&C din Romania si sa se dezvolte la nivel European, prin abordarea a 4 directii strategice, componentele conceptului GENESYS 4S:
1. SOFTWARE - produse proprii si aplicatii dezvoltate la cerere
2. SOLUTII IT&C complexe pentru companii si institutii mari, solutii pentru IMM-uri
3. SERVICII PROFESIONALE pentru o gama larga de produse IT&C
4. SISTEME standard si sisteme integrate, proiecte nationale si regionale.

In contextul global actual, toate organizatiile se orienteaza spre solutii care sa le eficientizeze in mod semnificativ activitatea, sa le reducă costurile si sa creasca productivitatea individuala si de ansamblu.

In acest sens compania GENESYS SYSTEMS va pune la dispozitie o suita de aplicatii software menite sa eficientizeze activitatile din cadrul companiei, sa creasca productivitatea, sa consolideze vanzarile si profitul.

Portofoliul GENESYS SYSTEMS include aplicatii proprii, dezvoltate de specialistii companiei si aplicatii ale tertilor, ca urmare a parteneriatelor incheiate cu furnizori internationali de renume.

APLICATII SOFTWARE DEZVOLTATE DE GENESYS SYSTEMS

Suita GESY-PRO

GESY-PRO EAM - aplicatie de tip Enterprise Asset Management, pentru administrarea centralizata a tuturor resurselor din cadrul unei companii.

GESY-PRO WEB - aplicatie de tip Web Content Management System, pentru managementul continutului web.

GESY-PRO B2B - aplicatie de tip e-Business, pentru creare si administrare a cataloagelor de produse si servicii ale unei companii si pentru conectarea on-line a companiei cu clientii (reselleri, dealeri etc.).

CUSTOM SOFTWARE DEVELOPMENT

Dezvoltare de aplicatii software pe platforme Microsoft .NET sau J2EE, utilizand nuclee de aplicatii de tip GESY Framework (Java), baze de date relationale MS SQL, IBM DB2, Oracle, cu interfete grafice sau web.

Aplicatii software ale tertilor:

MICROSOFT DYNAMICS

MICROSOFT DYNAMICS CRM - aplicatie de tip Customer Relationship Management completa, ce ofera profesionistilor din vanzari si relatii cu clientii toate instrumentele necesare pentru a crea si mentine o imagine clara si completa asupra clientilor.

MICROSOFT DYNAMICS AX - solutie ERP flexibila si integrata cu celelalte produse Microsoft, care asigura automatizarea si continuitatea proceselor de business.

METRANET - motor complet convergent de billing, capabil sa administreze si sa converteasca orice tip de relatie financiara. Aplicatia administreaza perioadele financiare, genereaza facturi in concordanta cu cataloagele de produse si servicii si ofera facilitati extinse de audit si de prezentare interactiva a facturilor.

N(i)2 - produsele N(i)2 sunt proiectate pentru a permite o administrare unificata a infrastructurii IT. Fiecare produs din suita N(i)2; furnizeaza instrumente specifice ariei adresate (retea, servere, servicii etc.) ce permit efectuarea de schimbari tinand cont de toate segmentele afectate (utilizatori, produse, servicii, clienti).

EMC Smarts - automatizeaza administrarea integrala a serviciilor IT si a infrastructurii complexe pe care acestea se bazeaza: retea, servere, aplicatii si storage.

In domeniul aplicatiilor software GENESYS SYSTEMS detine urmatoarele certificari :

- MICROSOFT Certified Business Solutions Partner
- EMC Smarts Partner
- Metratech Partner
- N(i)2 Value Added Reseller

Etichete firma - sisteme - servicii it - urnizori de software -